Jeg gikktilinnkjøp av en jerngryte hos Ikea og bestemt meg for å begynne enkelt med klassisk loff. Etter sist gangs noe uheldige resultat har jeg ikke våget å prøve meg på no-knead brødigjen, før nå
Brødet stekes i en jerngryte med lokk i stekeovnen. Dette brødet smaker litt "søtt" siden det inneholderhonning, blir smakfullt og saftig og har sprø god skorpe
Da ble det endeligeltefrittbrød her hos meg også. Ta brødet ut av formen og bank under. Sett inn en ildfast form/ jerngryte/ leirgryte med lokk samtidig
Dette brødet har jeg hatt lyst til å bake lenge. En stor takk for inspirasjontil bloggen. Det var virkelig verd det, bedre brød skal en lete lenge etter
Ok, man skal sikkertikke mase, og det er ikkemeninga å blogge hver gang jeg baker brød (jeg gjør ikke det altså, baker litt oftere enn bloggen girinntrykk av
jaaa, Inger har leirgryte og Frank har jerngryte. Jeg var på leting etter gode oppskrifter på brød og kom over ei opp skrift på brød med gresskarfrø som jeg sunes hørtes spennende ut
I bunnen av stekeovenen setter du en jerngryte med ca. Hvis det er noe som gjør meg sprø (ha-ha), så er det å finne ut at baguettene jeg laget ble myke som loff