Da var det kun å tilsette væske og sette på kaldheving natten over. Disse saftige, sunne og smakfulle brødene med DUGA byggkorn er bare så vanvittig gode og lette å lage
Å lage eltefritt brød eller rundstykker er en fin ting nå på sommeren. Her er det bare å variere som du selv vil, men ikke lag deigen for grov – da vil den bli litt for tung for kaldheving
Ved kaldheving får vi en løs deig, og det er dermed lettere å tilsette bygg like før steking. Hell over i oppvarmet og smurt (etter oppvarming) jerngryte med lokk, eller brødform kledt med bakepapir
Å gå ut for å hente ved i et snødekket skogslandskap, tålmodigheten du må ha før flammene bestemmer seg for å ta skikkelig tak i vedkubbene slik at ovnen etter et par timer kan ta i mot brødene du har lagt mye tid ned i å lage
Siden jeg har spisedag i dag og har tenkt å kose meg skikkelig hadde jeg som mål å lage hjemmelaget brød som jeg kunne toaste burgere i (jeg skal lage firkantede burgere i Sous Vide - følg med
Etter beregning i brødskala-kalkulatoren på Opplysningskontoret for brød og korn. Kaldheving gir fersk bakst til frokost, og ingenting er vel bedre nå i romjulen
Den kan også brukes til å lage naanbrød, og andre typer brød. Kaldheving betyr egentlig bare at man lager deigen på vanlig måte og så hiver man den i en bakebolle med plastfolie over i kjøleskapet over natten, i stedenfor over varme i 2 timer
Kaldheving er perfekt viss du skal bake boller til enn sommeravslutning, focaccia brød til venninnekvelden eller at du har lyst på hjemmelagde rundstykker til frokost