Og hva med å varte opp med søtpotet-brød på lørdags- eller søndagfrokosten. Jeg synes dagene bare flyr forbi, og at ukene kun bygd opp av mandager og fredager
Har liksom mistet gnisten på kjøkkenbenken, men litt rask og sunn kveldsmat er godt. - I en annen bolle rører du sammen eggene, kremost, bakepulver og salt
Skal ikke bli knekkebrød 200 gram cottage cheese. 100 gram grovt mel el glutenfritt mel. Ha litt vann i. men pass på skal bare jevne ut sånn at deigen blir klissete
B. r. ø. d. e. t. l. a. g. p. å. k. u. n. f. ,. v. i. b. h. s. o. j. D. m. y. æ. /. (. ). I. A. T. 1. 8. 0. 4. -. 5. J. “. c. ”. M. N. w. R. H. q. ♥. 7. 9. 2. 6. 3. S. F. L. V. d l
Hjemme hos oss er dette brødet en favoritt. Dette er en blogg som tar for seg enkel og sunn mat, som tar liten tid å lage, uten masse dyre eller rare produkter, som gjør hverdagen litt lettere for folk flest
Men de fleste av oss trenger kanskje ikke de mengende vi spiser, også opptar de tradisjonelle brødmåltidene plassen til mat vi faktisk spiser for lite av
GA_googleAddAttr("Tag", "glutenfri"). Nå starter det opp med nister hver dag, og jeg vil helst ha noe annet enn kjøpeknekkebrød i den nista…så da må det bakes og eksperimenteres