Det var godt det, brød uten egg. Oppskrift til ett lite brød. Eg trur ikkjeeg knadde godt nok, for brødet mitt heva seg ikkjesånn som originalen på lavkarboforumet gjorde
Melasse brukes mest som tilskudd til dyrefôr, og det er synd når det er så rikt på mineraler. Hvis du vil bruke glutenfri melmiks, ha i litt etter litt, siden glutenfritt mel oppfører seg forskjellig
Alle vet jo at sukker ikke er bra og at det er usunt, men få vet hva som egentlig er greia bortsett fra at sukker gir hull i tennene og det er såkalte tomme kalorier
Der har dere ingredienslista til brødene jeg bakte i går. Tok utgangspunkt i oppskrifta til Inger's populære rugbrød, men måtte erstatte noen av ingrediensene med andre - fordi jeg ikke fant alle på butikken
1/2 paket jäst5 dl ljummet vatten eller mjölk60 g smält smör1 tsk kardemummasalt och sockerca 700 g Mjöl (ta så mycket mjöl att den börjar släppa på kanterna, men inte för mycket)Smula jästen i bolle och ha upp i den 37 grads varma vätskan och rör gott sammen med krydder och smaker du väljer att ha i, samt det smält smöret
Resultatet ble bra. br />. Når det gjelder søtning kan man godt bruke kun sukrin men jeg er ikke så glad i sukrinsmaken og synes derfor det blir best resultat med en blanding av litt forskjellig
Men om du vel den langsame vegen til fredagskosen, og lar svineribba få bruke tida den treng til å bli mør som smør, kan det fort komme ein taco-revolusjon i heimen din
Brødtrallen på Bouley var den mest komplette og imponerende jeg opplevd. Fikenbrød, Safran og valnøttbrød, Pistasj og hasselnøttbrød, Aprikos og hasselnøttbrød, Einebær og anisbrød, Hviløksbrød, Olivenbrød, Miche, Surdeigsbrød, Kuzu Brød, Brioch, Rugbrød, Glutenfritt nøttebrød