Braiserte grønnsaker oppskrifter

Svineknoke med braiserte grønnsaker

Svineknoke med braiserte grønnsaker

Sammen med braisertegrønnsaker har du garantert en suksess som alle vil like. Etter fire timer heller du stekeskyen fra den ildfaste formen over i en skål eller bolle, den skal brukes senere når du lager de braiserte grønnsakene
Braisert lammeskank med pastinakkpuré

Braisert lammeskank med pastinakkpuré

Braisert lammeskank Lammeskanker - 4 stk Salt - 2 ts Grovkvernet pepper - 1 ts Rosmarin - 1 ss Timian - 1/2 ss Smør - 1 ss Olivenolje - 1 ss Hermetiske cherrytomater - 1/2 boks Gulrot - 2 stk Hvitløk - 2 fedd Rødvin - 3 dl Delikatesseløk - 2 stk Pastinakkpure Pastinakk - 500-600 gram Vann Salt - 1 ts Matfløte - 1 dl Smør - 2 ss Pepper Ovnsbakte rotgrønnsaker Gulrot - 6 stk Delikatesseløk - 6 stk Rosmarin - 1 kvist Smør - 2 ss Salt - 1/2 ts Pepper Honning - 2 ss Rødvinsky Rødvin - 2 dl Kraft fra lammeskank - 2 dl Smør - 50 gram Salt Pepper

Braisert skulder av Lam med krydder.

Krydderene er typisk for det nord-afrikanske kjøkkenet, og forslaget til tilbehør til dette lammet vil være ganske naturlig være couscous, eller noen andre forslag her under «grønnsaker»
Braiserte lammeskanker

Braiserte lammeskanker

Dette er noe av det beste jeg vet, når lammeskankene får stå i ovnen og godgjøre seg i lang tid, så lenge at de blir saftige og så møre at de nesten detter fra hverandre
Nuddelsuppe med soya braisert ribbe

Nuddelsuppe med soya braisert ribbe

Jeg har servert soyabraisert ribbe med ris, med dampende asiatiske grønnsaker og siden jeg er veldig glad i å spise hjemmelagde nuddelsupper, lagde jeg meg en stor nuddelbolle med masse sprøe urter og grønnsaker
Lammeskank i ovn med rotgrønnsaker

Lammeskank i ovn med rotgrønnsaker

Braisert lammeskank er en smaksbombe og det er enkelt å tilberede. Når du først har fått alt i gryten og satt den i stekeovnen er du egentlig ferdig med middagen, da står den bare der og koser seg til den er ferdig, og du har bare potetmosen og borddekkingen å tenke på
Ølbraiserte lammeskanker

Ølbraiserte lammeskanker

Væsken som du tilsetter blir til en nydelig saus/kraft, du kan bruke vin, kraft, øl eller bare vann, forskjellige grønnsaker kan også tilføre sausen en god smak
Vinterens minestronesuppe (Minestrone invernale)

Vinterens minestronesuppe (Minestrone invernale)

Med vinterens grønnsaker. Heldigvis gir litt mindre kjente vintergrønnsaker minst like god minestrone. En potet er slett ikke feil her, ei heller andre rotgrønnsaker som persillerot eller pastinakk
Ukemeny - Uke 3 / 2016 ✿

Ukemeny - Uke 3 / 2016 ✿

Braiserte kyllinglår, chorizo, kikerter og grønnkål. Men, resultatet til sammen med grønnsaker og 'hotte' saker ble kjempegodt
BRUN KYLLINGKRAFT

BRUN KYLLINGKRAFT

skal du ha i grønnsaker, men de tilsettes først mot slutten av koketiden. I denne oppskriften skal du bruke i alt 2 kg kylling, skrog, vinger og lår og 500g grønnsaker og massevis friskt kaldt vann. 500g grønnsaker ( purre, hvitløk, gulrot, løk, soltørkede tomater og shiitake). gryten av varmen etter 4-6 timer og koker opp med grønnsaker dagen etter, gjerne like lenge. av koketiden, tar du i grønnsaker som er kuttet opp i 2cm biter. Til 2,5 kg kjøtt og grønnsaker som i denne oppskriften, skal du sitte igjen med ca 2,5 liter kraft
Bort i kålen

Bort i kålen

Som vi har spist kål denne julen. Grønnkål, rødkål, savoykål og mer grønnkål og rødkål igjen. Kål er godt, og det er så mange måter å lage den på annet enn bare å koke, at vi fortsatt ikke er lei
Middag fra Nettmat.no

Middag fra Nettmat.no

Jeg har tidligere skrevet om at jeg og min kjære har fått sponset noen dager med middagskassen «SuperMat» fra Nettmat
Oksestek braisert i rødvin

Oksestek braisert i rødvin

Eller "Brasato alla milanese" som retten heter på italiensk. Direkte oversatt betyr det stek fra Milano