Salte brentemandlermedkanel. Her er min versjon av brentemandler, tilsatt havsalt og kanel. Jeg husker så godt da min mor lagde brentemandler, alltid en stor porsjon
Hell mandlene i en teflonpanne sammen med kokossukkeret, kanelen og vannet. Jeg ELSKER brentemandler, men med så masse sukker er det jo ikke akkurat noe helsekost
Et godt og enkelt julesnacks som jeg er veldig glad i, er brentemandler. - Gina Brentemandler. 250 g mandler. 1/2 ts kanel. 250 g mandler. 1/2 ts kanel
Kok til væsken er redusert og du står igjen medmandler i en tjukk sirup. Følg godt med. Brentemandler hører julen til, og denne varianten er uten sukker
Sukkerfri brentemandler og kjerner medkanelsmak er utrolig godt. Smaker en deilig kombinasjon av søtlig kanelmed litt mild sitron- knallgodt for smaksløkene
Rør rundt med en tresleiv, og la det koke ett par-tre minutter. (Hvis du ønsker å lage vanlige, brentemandler, lar du alt sukkeret smelte igjen og får en mørkere farge)
Noen med smør, noen uten smør, noen med sukker og noen med melis. Jeg foretrekker å bruke smør og sukker, og bruker også litt vanilje og kanel for ekstra god smak
Ha alt over i en panne med litt høy kant, bland godt og sett platen på ca middels varme. Brentemandler er noe jeg først lære meg å like som voksen, utrolig, men sant