Har man først fått smaken på hjemmelaget saft, blir man fort litt bitt av safte-basillen. Jeg glemmer aldri den tynne ripssaften vi fikk servert da vi var små
og noen som det skal presses saft av . Press litt råsaft av noen bær. 12 teskjeer bringebærsaft. Hell ca 1 teskje saft over hver kake. 12 bringebær 12 teskjeer bringebærsaft
Bringebærsaft, sukker (både brunt, hvitt og vanilje) kokes opp. 1,5 dl bringebærsaft av 400 g frosne bringebær. Du får ca 1,5 dl saft. ) 1,5 dl bringebærsaft av
Bringebærsaft, sukker (både brunt, hvitt og vanilje) ble kokt opp. Da jeg ønsket en litt tynnere curd til kaken, brukte jeg litt mer saft til denne curden
Bringebærsaft, sukker (både brunt, hvitt og vanilje) kokes opp. 1,5 dl bringebærsaft av 400 g frosne bringebær. Du får ca 1,5 dl saft. 1,5 dl bringebærsaft av
Ha bringebærsaften i en liten kasserolle og varm/lunk det forsiktig over middels varme, klem vannet ut av gelatinplatene og legg de i den varme bringebærsaften, pass på at det ikke blir for varmt, og rør rundt slik at du er sikker på at all gelatin er smeltet