Åpne vaniljestangen og skrap ut innholdet og ha det i en gryte sammen med fløte og sukker. Mens panna cottaen avkjøles i kjøleskapet,kan du lage bringebærsausen
- Del vaniljestangen på langs, skrap ut frøene og legg i en kjele. Jeg har brukt litt sukker og honning til vaniljepuddingen og melis til bringebærsausen
Del vaniljestangen i to på langs og skrap ut frøene. Er du en skikkelig 'søtmons' bør du kanskje bruke litt mer sukker i puddingen -og litt mer melis i bringebærsausen
Legg kremen med sjokoladebiter på den første kakebunnen, som først er dynket medbringebærsaus. Mens kaken steker kan du lage bringebærsausen, eller bringebærcoulis som det så fint heter på fransk
Bringebærsaus/pynt. Splitt vaniljestangen på langs og skrap ut frøene med en kniv. (Vaniljestang og stjerneanis fjernes her også før det haes på pannacottaen
Du kan også lage en bringebærsaus til vanilje panna cottaen slik som jeg har gjort. Snitt vaniljestangen på midten, og skrap ut de deilige vaniljedrøene
Oreodrøm medbringebærsaus. Idet Stian dro på ferie klinket jeg til og bakte ostekake med jordbær. Kaken er søt og fyldig, med en passe krønsjy kakebunn, toppet med ferske søte jordbær og en syrlig jordbærsaus