Ukemeny 20/2014 med utvidet meny for 17. mai – Norges Nasjonaldag Oreodrøm med bringebærsaus. Eltefritt speltbrød til frokost. Sjokoladefondant med limemarinerte bringebær Elin Larsen
Dronning Maud fromasj Oreodrøm med bringebærsaus. Fromasjen blir super digg når den tilsettes en liten skvett Cognac eller portvin Elin Larsen
Sjokoladefondant. en bringebærsaus eller sorbet også. Ha røren over i en bolle og tilsett ett egg av gangen. Som jeg lovet dere tidligere, så skal jeg legge ut oppskriften på sjokoladefondantEvig Lykke
Flytende sjokoladekake (sjokoladefondant) For ordentlig fin servering - "fileter" appelsinbåter og legg på tallerken + litt bringebærsaus + strø over litt melis Kokeboka mi
Bursdag med jentene og storeprinsen 5 år!Til dessert hadde vi sjokoladefondant med is og bringebærsaus. Jeg serverer disse med vaniljeis og bringebærsaustilNINNI PÅ FORTET