Mos med stavmikser til en jevn og fyldig bringebærsaus. Den er uten sukker og gluten, proteinrik og mager - så denne passer like godt til kvardag som helg
Pynt kaken med friske bær, pent oppskåret frukt eller server med en bringebærsaus. Til fyllet. I kokeboken min er denne kaken omtalt som en ostekake «light», dvs
Bringebærcoulis er en nydelig bringebærsaus som smaker fantastisk som tilbehørtil mange slags kaker og desserter - alt fra konfektkaker, ostekaker, iskaker, iskrem, panna cotta osv
Bringebærsaus. Verdens beste ostekake. Smelt smøret i en kjele og fjern fra varmenRør inn sukker og honningTilsett kakao, vaniljesukker, salt, hvetemel og sammenpisket egg og rør godt sammenHell røren i en rund form (24 cm) og stek kaken på 170-180 grader i ca 35 min + 5 min i avslått ovn. Varm frosne bringebær i en kjele og tilsett sukkerMaks 1 ss sukker pr 100 gr bærPynt gjerne med sitronmelisse
Jeg lagde bringebærsaus ved å kjøre frosne bringebær i smoothiemaskina og deretter sile ut frøene. Mannen bestilte som vanlig ostekake, og jeg tenkte det var på tide å variere litt med pynten
Bringebærsaus. Verdens beste ostekake. Smelt smøret i en kjele og fjern fra varmenRør inn sukker og honningTilsett kakao, vaniljesukker, salt, hvetemel og sammenpisket egg og rør godt sammenHell røren i en rund form (24 cm) og stek kaken på 170-180 grader i ca 35 min + 5 min i avslått ovn. Varm frosne bringebær i en kjele og tilsett sukkerMaks 1 ss sukker pr 100 gr bærPynt gjerne med sitronmelisse
Og gjett om jeg gledet meg til å sette meg tilbords og nyte denne "ostekaken". Jeg skrev på Facebook-siden min i begynnelsen av uka at jeg hadde frokosten til dagen etterpå stående klar i kjøleskapet