Brokkolipure oppskrifter

Brokkolipuré

Brokkolipuré

Brokkoli er virkelig en favorittgrønnsak, og jeg har alltid likt det. I denne oppskriften kjører vi den til brokkolipuré
Pepperbakt laks, brokkolipuré og Sandefjordsmør

Pepperbakt laks, brokkolipuré og Sandefjordsmør

Her er en leken oppskrift på laks, med litt alternativt tilbehør som ble helt perfekt sammen. Pepperbakt laks, brokkolipuré og Sandefjordsmør er ikke bare godt, det ser pent ut på en tallerken også
Potet og brokkolipuré

Potet og brokkolipuré

Ved å blande poteter og brokkoli sammen og lage puré, får man både en sunn, velsmakende og ikke minst en poré med vakker farve

Lavkarbo for en uke – Steinar sin frokost, lunch og middag

Lammebog med brokkolipure. Ny uke med nye utfordringer rundt hva man skal lage av lavkarbo måltider. Jeg håper Nina sin ukesplan forrige uke ga inspirasjon, og håper min oversikt over hva jeg spiste i forrige uke gir flere ideer

Kjekjøtt – enkel lavkarbomiddag

Jeg har flere ganger i det siste lagd middag av kjekjøtt. Dette er et utrolig delikat og mørt kjøtt, men fordi kje ikke er særlig lønnsomt for industrien omsettes det ikke så mye av det i Norge

Selskabelig middag med 5 retter

Alltid morsomt å forbrede en større middag med mange retter, her kommer forslag til en 5 retters. Kamskjell med en saus av champagne og trøffelolje

Meny uke 13

En annerledes fiskesuppe, kjøttkaker og gresk salat, fiskekaker med råkost, brokkolipure og eggesmør, laks i folie med grønnsaker, curry
Grønn risotto

Grønn risotto

Avslutt med enda 2 dl buljongvann og brokkolipureen, og la det koke inn. Risotto kan lages på uendelig mange måter

Blodsukkervennlig ukesmeny 5

Endelig tida til et lite innlegg. Rigge seg til med en kopp te, valgsending og data. Og så. Vår tur å bake kake til foreldrekaffen i morgen

Torsk med reker i saus

3 dager med kurs i Oslo forrige uke. Faglig påfyll, treffe venner, spise indisk, thailandsk og sushi. Det er luksus, det
Oppskrift: laksespyd & mangosalsa

Oppskrift: laksespyd & mangosalsa

Jeg er veldig glad i fisk. Spesielt laks - og spiser det gjerne flere ganger i uka. På Lillehammer spiser Henriette og jeg laks hver eneste mandag, men nå som jeg er hjemme i Kirkenes er det verre å få laksen på bordet