Du behøver ikke å lete lenger. Dette er den beste brownien jeg noensinne har smakt. Jeg klarer ikke å komme på noe som er feil med et stykke god brownie
Sprø i kanten og seige i midten. Deigen blir ganske seig og tykk. at de er fulle av deilig sjokolade, at jeg kan servere de til folk med både cøliaki og laktoseintoleranse, at de er så sykt enkle å lage, at de er så seige og gode, men fortsatt sprø og fine i kanten, at jeg kan lage de selv om jeg ikke har verken melk eller smør i kjøleskapet eller at de bare er så fantastisk gode
Lagde brownies for noen uker siden så nå må jeg skrive ned oppskriften før jeg glemmer den. Den må ikke gjennomstekes for da blir den ikke saftig og seig
Miks det hele til en seig masse. Før jeg kaster meg over den store rydde/vaske/pakke dagen har jeg brukt formiddagen til trening og sanking av mammapoeng
Litt sprø, litt seige, mektige og smakfulle. I tillegg hadde jeg kjøpt inn to pakker med posebrownies som jeg tenkte å slenge i en langpanne på morgenen før gjestene kom
Sprø på toppen, men seig og klissete i midten, akkurat slik en brownie skal være. Endelig fredag og tid for å dele en herlig oppskrift på brownies med dere
Denne kaken ble over all forventning god, jeg vil nesten si den er farlig god og jeg tror det må bli en stund til jeg baker denne igjen - myk brownies med salte peanøtter, sjokolade og stekte marshmallows som blir som seig karamell - himmel for en kake, blir ikke helt enig med meg selv - er det kake elleer er det snop
Hold øye med kaka på slutten av steiketida, den skal være litt seig inni. Ingrid er ei av mine nærmeste venner og når vi hadde grillfest bakte hu en knall-god brownies