Brun saus til ribbe oppskrifter

Saus til ribbe

Brun smøret i en kjele. Pisk inn ribbefettet i sausen. Smak til med salt og pepper. Ha i hvetemelet og brun blandingen under omrøring
Ribbe med sprøstekt svor – i dampovn

Ribbe med sprøstekt svor – i dampovn

Og lag for all det ikke brunsausribbefettet skal være som det er, og forhåpentligvis blir det en rest som kan brukes til lutefisken
Ribbe med tradisjonelt tilbehør

Ribbe med tradisjonelt tilbehør

Brunsaustilribben er heller ikke noe som har vært en ting som har blitt servert i min barndom og i grunn noe jeg først har blitt kjent med i voksen alder
Daddelglassert ribbe

Daddelglassert ribbe

Som tilbehør serverte jeg kokte poteter, sprøstekt brokkoli og sjampinjong med brunsaus. Bruk gjerne ribbefettet i sausen
Ribbe i Crock-Pot ~*♥*~

Ribbe i Crock-Pot ~*♥*~

Smelt smør, tilsett mel og rør til det har blitt en brun masse. Dette gir en god smak på kraften, som skal brukes tilsaus
DET ER LITT TIDLIG MED RIBBE

DET ER LITT TIDLIG MED RIBBE

Brenning av sausen skjedde hos meg, jeg trodde jeg kunne lage salat imens, men da ble sausen litt for brun
Adventskalender -Luke15/Klassisk ribbe

Adventskalender -Luke15/Klassisk ribbe

Smelt smøret over middels varme til det er nøttebrunt. Sil sausen over i et sausenebb og server rykende varm til herlig, nystekt ribbe,mandelpoteter, rødkål, rosenkål og gulrøtter
Ølmarinert Juleribbe.

Ølmarinert Juleribbe.

Brun smøret i en panne til det er nøttebrunt, ha i hvetemelet å la meljevningen brunes lett. Saus. Jeg vet ikke hvor mange prosent av Norges befolkning som spiser ribbetil jul
Koriander ribberull

Koriander ribberull

Til denne kan jeg foreslå å servere poteter, brunsaus og daddel glasserte grønnsaker. Nå som jeg er i gang med testing av ribbe, tenkte jeg å lage ribberull
EPLE OG LØKKOMPOTT

EPLE OG LØKKOMPOTT

Andebryst er jo ikke hverdagsmat, så jeg har prøvd det ut som tilbehørtil svinekoteletter, kjøttkaker(uten brunsaus) og lammekoteletter
Julepizza med svineribbe

Julepizza med svineribbe

Brunsaus (Bruk rester fra julemiddagen eller lag din egen. En deilig julemunnfull med svineribbe, sjysaus, erter og rødkål
Julemat fra Kristin Koker

Julemat fra Kristin Koker

Brunsaus i flere varianter, bl. Vi baker den i brødformer, og lager en tykk soppsaustil, med masse hakket sjampinjong oppi

JULEN 2012

Julemiddagen bestod av svinestek med brunsaus, poteter og i tillegg hadde vi fått medisterkaker, medisterpølser, ribbe og surkål til
Adventskalender -Luke 5/Nøttestek

Adventskalender -Luke 5/Nøttestek

Lag en god brunsaus og server til. Smak til med salt, pepper og worchesteshire saus. Oppskrift på sausen finner du her