Ha oppi melet, og brun videre over svak varme til det er nøttebrunt. Smelt smøret, og la det brunes. Legg oppi hvitløk og sjalottløk, dette vil gi god aroma til både ribbe og saus, det vil ikke smake hvitløk
Ha oppi melet, og brun videre over svak varme til det er nøttebrunt. Smelt smøret, og la det brunes. Legg oppi hvitløk og sjalottløk, dette vil gi god aroma til både ribbe og saus, det vil ikke smake hvitløk
Brunsaustilribben er heller ikke noe som har vært en ting som har blitt servert i min barndom og i grunn noe jeg først har blitt kjent med i voksen alder
Smelt smøret over middels varme til det er nøttebrunt. Sil sausen over i et sausenebb og server rykende varm til herlig, nystekt ribbe,mandelpoteter, rødkål, rosenkål og gulrøtter
Brun smøret i en panne til det er nøttebrunt, ha i hvetemelet å la meljevningen brunes lett. Saus. Jeg vet ikke hvor mange prosent av Norges befolkning som spiser ribbetil jul
Til denne kan jeg foreslå å servere poteter, brunsaus og daddel glasserte grønnsaker. Nå som jeg er i gang med testing av ribbe, tenkte jeg å lage ribberull