Den klassiske bruschettaen, det ristede brødet, toppes gjerne med tomatsalsa, salt & pepper. Stekt i olivenolje på panne, påsmørt en god pesto, litt ruccola og avokado med italiensk spekeskinke (Prosciutto) på toppen
I Italia får man bruschetta som en liten forrett mens man venter på middagen, den består av et stykke ristet brød med noe oppå - det kan være veldig forskjellig, alt etter hva man har i huset
Og så har man bruschetta ( [bruˈsketta]), da, som jeg skal dele oppskriften på her. Spekeskinker, oster, rent kjøtt eller fisk med grillede grønnsaker finnes overalt
Jeg lagde bruschetta av. For noen helger siden var jeg på hyttetur med noen venninner. Etter å ha gått tur i fjellet, er det veldig godt å komme inn til en varm hytte og å kunne se fram til en kveld med mye god mat å kose seg med i hyggelig selskap
Her er bruschettaene servert med tomatsalsa og spekeskinke. Bruschetta er en matrett fra Italia som består av grillede eller stekte biter av brød eller baguett, med hvitløk og olivenolje påsmurt og med saltdryss
Server medspekeskinke. Kok opp en kjele med vann og legg tomatene oppi i noen sekunder. Hakk litt frisk estragon og bland med tomatbitene sammen med sitronsaft, sitronskall og olivenolje
tomatsuppe, diverse dressinger og er deilig til sprøestekte bruschettamedspekeskinke. Persillepesto er godt og anvendelig til mangt, har du som jeg en krukke med persille som er i ferd med å vokse ut av krukken, kan den brukes til pesto