Brød med tørrgjær oppskrifter

Focaccia brød

Focaccia brød

Til gjengjeld blir det utrolig luftig og mykt inni og sprøtt utenpå med smak av oliven, soltørkede tomater, fetaost, maldonsalt og krydderurter
Hjemmebakt brød (Oles frokostbrød)

Hjemmebakt brød (Oles frokostbrød)

Lykke til medbrødbakingen og jeg håper det smaker. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver
Nybakt brød til frokost!

Nybakt brød til frokost!

Jeg har fått meg en brødbakemaskin, som gir meg nybakt hjemmelaget brød til frokost. Brødbakemaskinen er helt genial

Grovt brød

I dag ble det et grovt brødmed masse frø. Ha mel, salt og gjær i en kjøkkenmaskin med eltekrok og kjør i noen sekunder til alt er blandet
ELTEFRITT BRØD

ELTEFRITT BRØD

Enkelt eltefritt brødmed bygg. Ikke fullt så godt som grovbrødet, men grovere enn mange basisbrød. Dekk bordplaten med mel, og hvelv deigen ut av bollen
ELTEFRITT BRØD I JERNGRYTE

ELTEFRITT BRØD I JERNGRYTE

Jerngryte med lokk, helst ikke så stor. Ha godt med mel på kjøkkenbenken eller bakepapir og velt deigen ut
Eltefritt brød

Eltefritt brød

Må jo bare erkjenne at jeg blir sååå imponert over alle flinke bloggere som klarer å blogge så ofte i tillegg til å ha jobb, barn og barn med masse fritidsaktiviteter
BRØD med spelt, rug og frø

BRØD med spelt, rug og frø

Dette brødet har gått rett hjem. ½ ts tørrgjær. ingrediensene i en bolle med en sleiv. og brøde smakte helt topp også denne gangen
Deilig brød oppskrift

Deilig brød oppskrift

brødenemed smeltet smør/olje. Her kommer en litt nyere versjon av brødet mitt. Vent med å legge brødene i poser til de er avkjølte
Hjemmebakt brød som lager seg selv

Hjemmebakt brød som lager seg selv

Rør kjapt sammen de få ingrediensene, dekk bollen med plastfolie og sett lunt over natten. Ja, det er nettopp det dette brødet gjør, lager seg selv
Eltefritt brød uten gryte

Eltefritt brød uten gryte

Det florerer av oppskrifter på nettet og med god grunn. tørrgjær er nok. Eltefritt brød. Bruk rikelig med mel for deigen vil være fuktig
Brød av Emmer og Svedjerug

Brød av Emmer og Svedjerug

Kornet er økoligisk, og merket med gården den kommer fra.  Emmer gir brødet en fin farge, og en særegen aroma
Brød i leirgryte

Brød i leirgryte

Dette brødet ble til ved litt fjerne forhold. Steking av brød i leirgryte. 1 pakke tørrgjær. Deretter reduserte jeg temperaturen ytterligere – ca 160 grader og lot brødet steke uten lokk i ca 45 minutter. 1 pakke tørrgjær. ca 160 grader og lot brødet steke uten lokk i ca
Sunt brød uten hvetemel

Sunt brød uten hvetemel

Dekk bakebollen med plast og håndkle. tørrgjær. En ny oppskrift på brød. Oppskriften er inspirert av Berit Nordstrand's oppskrift på startbrød, men siden jeg ikke hadde alle ingrediensene, så laget jeg en litt annen variant