bildene viser kun halve brødetsom var igjen, så det er ganske stort. La deiga elte på lav hastighet i nokren minuttter før rosiner tilsettes og knas godt inn i deiga
I dette tilfellet skal det heller ikkeknas, men metoden som brukes er en såkalt brett og hvil metode etter filosofien fra Jim Lahey fra New York Times, som vel også var den første formidleren av ordinært no knead bread
Alfa omega for at eg skal spise ei typisk brødmåltid, vanligvis fordrar eg ikkje brød/rundstykker/scones - men dei få typane eg liker må smake skikkelig og vere sprø
- Server gjerne sammen med godt brød, olivenolje, spekemat, grillmat eller bare naturell. - Ha deretter oppi litt og litt hvetemel til det blir en deig somikke er klissete, og som kan knas lett
Godt blir det, nesten som et franskt bondebrød med sprø skorpe. ¤ Du må få plass til alle tre brødene på en og samme bakeplate for de skalikke heves mer, men stekes med det samme
Jeg serverte gnocchien i en tomatsaus, med Foccacia-brødsom tilbehør. Hvis du i tillegg lager litt hjemmelaget aioli til brødet, så blir dette en perfekt vegetarrett
Deigen er såpass klissete at man uansett ikke får knadd den og det er denne fuktigheten i deigen som gjør at man til slutt får en rustikal skorpe på brødet
Dette brødet blir hos oss mye brukt som tilbehør til supper og salater. Bland alle ingrediensene sammen (deigen trenger ikkeknas slik man gjør med vanlig brøddeig, ingrediensene skal bare røres sammen)