Som nistepakke på jobben hadde jeg med 200gr mager kesam som jeg spiste sammen med 30gr Cottage Cheese Chakalaka, og 260gr seifilet som jeg serverte med 50gr fersk spinat og 30gr Cottage Cheese med sjalottløk og persille smak. 30gr Cottage Cheese Chakalaka, og
Da steketiden var over for deigen tok jeg de ut, danderte fyllet pent, tilsatte litt cottage cheese chakalaka på de 9 muffinsformene, og satte de så tilbake i ovnen i ytterligere ca 5-10 minutter
Det ble ytrefilet av svin med ovnsbakte tomater toppet med cottage cheese chakalaka. 125gr ytrefilet av storfe, 60gr tomat, 30gr cottage cheese chakalaka = 183kalorier, 32,3gr proteiner, 5,5gr karbo og 1,4gr fett
En skive tomat på hver muffins samt litt opphaket løk, og 1/4 av cottage cheese chakalaka på toppen. Nå er det overflødige vannet snart ute av kroppen etter helgens utskeielser og det betyr at jeg begynner å føle meg bedre igjen