Cocktailsaus oppskrifter

Dip

Dip

Kreolsk cocktailsaus. Kreolsk cocktailsausSyrlig og skarp smak. Rømmedip er uten tvil den mest populære typen dip i Norge, laget av rømme og ferdige krydderblandinger fra pose og serveres ofte til chips eller forskjellige rå grønnsaker kuttet i biter
Amerikansk rekecocktail

Amerikansk rekecocktail

Rekene serveres med cocktailsausen. Cocktailsausen lages ved å blande chilisaus, ketchup, revet pepperrot, Tabascosaus, finhakket hvitløk, koriander, sitronsaft og Worcestershiresaus
Friterte froskelår

Friterte froskelår

Friterte froskelår servert som snacks med to forskjellige typer dip, en syrlig og frisk Lime dip og en middels sterk Kreolsk cocktailsaus

Cocktailsaus

(ca 2 ½ dl). Bland alle ingrediensene godt, unntatt tabascosaus og fløte, i en bolle. Pisk med en gaffel