Pisk smør ogsukker luftig. Ønsker du store cookies form de ved å benytte ca. Fordi når det er snakk om sprø coockies fylt med både sjokoladeog hasselnøtter så er det en favoritt kombinasjon hos oss
Egg, sukkerogvaniljesukker ble pisket luftig. Kjempegode cookiesmed mørk og hvit sjokolade. Oi, oi, oi, disse er ingen vits i å bake, for de forsvinner igjen med en gang
bruntstrøsukker. Kjør margarin, sukkerog brund strøsukker i en mikser til det er godt blandet. Enkelte cookies blir bare så gode at de er umulige å la ligge
Pisk smør ogsukker til en luftig masse. Cookiesmed havre, sjokoladeog bær. Jeg har ikke prøvd å bruke tranebær i cookies før, men det skal jeg jaggumeg gjøre igjen
Rør smør og begge sukkertypene til det blir lyst og porøst. Av og til synes jeg det er vanskelig å få riktig gode kaker ogcookies som er glutenfrie, de blir ofte litt tørre
Start med å finne frem romtemperert smør ogbruntsukker. Jeg brukte ca halvparten lyst og resten sånn vanlig bruntsukker (brun farin) man kan kjøpe i butikken