Liker bloggen og oppskriftene dine veldig godt. DMen det er nesten så det kan bli litt for mye, jeg klarer ikke henge med på alle oppskrifter både her og på snap
Nå har jeg jobbet medblogg og sosiale medier i tre år, så jeg vet at det nok kommer til å være noen hick ups før alt er helt klart, men jeg gleder meg så utrolig mye til å se ideene mine på en ferdig side, og kunne begynne å jobbe medbloggen selv
Så no er det på tide å dele oppskriftamed dere, for eg veit det er nokon som venta spent. Da eg posta oppskrift på sunne energicookies lovde eg å lage en variant uten dadler også, meir som en sunnere variant av amerikanske cookies
Kombinasjonen av en kladdete og seig blondie medsjokoladebiter, gav virkelig mersmak. Riktig god søndag go'inger ♥ I dag har jeg en fantastisk godsak å dele med dere
Disse er kjempeenkle å slenge i sammen, og du kan bytte ut sjokoladebitene med hva du måtte ønske. Cookiesene jeg lagde i går ble godkjent så her kommer oppskrift som lovet
Som du vil se i oppskriften inneholder disse kidneybønner. Sjokolade er ihvertfall godt året rundt - og med disse uvanlige sunne brownie cookiesene kan det fint nytes på en hverdag som til helg
at de er fulle av deilig sjokolade, at jeg kan servere de til folk med både cøliaki og laktoseintoleranse, at de er så sykt enkle å lage, at de er så seige og gode, men fortsatt sprø og fine i kanten, at jeg kan lage de selv om jeg ikke har verken melk eller smør i kjøleskapet eller at de bare er så fantastisk gode
Jeg har tidligere lagt ut en oppskrift på cookies som er sprø og seige, disse derimot, er kun seige. Jeg bruker vaniljeekstrakt fra bakeshop i denne oppskriften
De blir mykere enn vanlig cookies, men smaken og næringsinnholdet er det ingenting å si noe på. Det å bake ting sunt eller sunnere er egentlig ikke så vanskelig hvis du vet hvilken funksjon de forskjellige ingrediensene har i en orginal (ikke så sunn) oppskrift, og hva du kan bytte det ut med