Oppskriften er enkel og jeg brukte denne varianten som jeg har lagt ut tidligere på cottagecheese brød, men stekevarme og tid er annerledes, derfor legger jeg ut rundstykkeoppskriften her i innlegget også
Cottagecheese har jeg oppdaget siste tiden, den kan brukes i og til så mye. Igår hadde vi fårikål til middag og denne desserten som jeg laget med cottagecheese (den minner faktisk litt om riskrem)
CottageCheese med Jordbærsaus (3 posjoner). 10 store Jordbær1 boks CottageCheese2 spiseskjeer sukrin1 spiseskje agavesirup (kan sløyfes, såfall bruk dobbelt så mye sukrin). ) CottageCheese med Jordbærsaus (3 posjoner)
Dere kan også lage cottagecheese brød av denne oppskriften. CottageCheese Pizza. Her henter vi proteiner fra egg, cottagesheese, havregryn og kalkunbacon
Heisann, håper dere har hatt en fin søndag og ei god helg. I dag har jeg vært prøvd floating for første gang, spennende opplevelse du kan lese mer om det her
Så da jeg kom over oppskriften på rundstykker fra Marie var det bare å brette opp armene. Oppskriften er fra Marie og kan hentes her, men jeg noterer den opp med de små endringene jeg gjorde
Lapper fristet, og siden vi hadde litt revet gulrot fra gårsdagens middag brukte jeg en gammel oppskrift på cottagecheese lapper som jeg endret litt på
Jeg pleier alltid å doble oppskriften for disse forsvinner på et blunk. Disse cottagecheese rundstykkene er kanskje noe av det jeg lager mest av, og triumferer på toppen av favorittlista
Etter å rørt sammen en fantastisk kombinajson av Cottagecheese, skyr og ferske blåbær i går kveld, ble jeg nødt til å ta med meg en boks cottagecheese og blåbær på jobb i dag sånn at jeg kunne ha til lunsjen
I novemberutgaven i ShapeUp har jeg skrevet om bowl-trenden som har tittelen "Ta deg en bolle" med tilhørende oppskrifter fra(Mia Eckhoff og Irina Smit
Oppskrift. Uansett nå er jeg tilbake for fullt Tenkte å tipse dere om en av mine favoritt frokoster, nemligcottagecheese blandet med mager vanilje kesam