Creme fraiche saus til laks oppskrifter

Laks med kremet saus og dill

Laks med kremet saus og dill

Hell i hvitvin og vann, smuldre i fiskebulongterning og rør inn cremefraiche. Som tilbehør kan du bruke poteter, ris eller pasta, og det smaker alltid godt med en salat
Laks og grønnsaker i god saus.

Laks og grønnsaker i god saus.

Ha i cremefraiche, hvor mye, kan du justere etter hvor mye og hvor kraftig saus du vil ha. Mer cremefraiche
Ovnsbakt laks med grønn saus ♫♪

Ovnsbakt laks med grønn saus ♫♪

Klar til servering ♫♪ Servert med kokte Amadine poteter, asparges og grønn saus. Kan brukes rå, stekt, kokt og tilbehøret kan varieres i det uendelige
Fløtegratinert fisk med ost og Crème fraîche

Fløtegratinert fisk med ost og Crème fraîche

Tilbehør Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløk og soltørket tomat Brokkoli og kokte gulerøtter Agurksalat og rømme Eventuelt litt smeltet smør som saus
Laks med blomkål-og brokkoligrateng

Laks med blomkål-og brokkoligrateng

Visp sammen creme fraice, melk, salt, pepper og pressa kvitløk om du ønsker det. Gratengen gir fra seg saus, så noko ekstra saus eller dressing på sida er ikkje nødvendig

Laks med teriyaki og mango

Her tilsetter vi spennende smaker som piffer opp laksen. Hakk grønnsakene og stek de myke i panneKok nudler (del nudlene i biter før du koker de)Salte og peppreBak fisken i ovnen til den er knapt gjennomstekt
Ovnsbakt laks med luxustopping og sitronsaus

Ovnsbakt laks med luxustopping og sitronsaus

Hell over fiskekraft og cremefraiche, la det koke til det tykner litt. Som saus har jeg laget en enkel sitronsaus, og som tilbehør smaker det godt med poteter, pasta eller couscous
Laks med ostesaus

Laks med ostesaus

Cremefraiche. Tilsett salt og pepper og evt. I dag deler jeg oppskrift på laks med ostesaus. Her i huset elsker vi laks stort sett i alle varianter
Laks med wok

Laks med wok

Cremefraiche, nok til å smøre utover, og dekke laksen. Smør cremefraiche i et tykt lag over fisken. Det kan se ut som om vi bare har spist laks i det siste, det har vi altså ikke, men jeg har spart opp oppskrifter og bilder av nye retter som er verdt å fortelle om, så da blir det kanskje mye av en ting
Laks sweet chili med koriandersaus

Laks sweet chili med koriandersaus

Hakk bladene fra korianderen fint, og bland med crème fraiche, og presset saft fra limen. Sweet chilisausen og sesamtoppingen gjør seg veldig godt tillaks, og den litt syrlige koriandersausen gir fin balanse i smaken
Laks teriyaki

Laks teriyaki

Her tilsetter vi spennende smaker som piffer opp laksen. Hakk grønnsakene og stek de myke i panneKok nudler (del nudlene i biter før du koker de)Salte og peppreBak fisken i ovnen til den er knapt gjennomstekt
Meksikansk laks med ris og salat ?

Meksikansk laks med ris og salat ?

Bland sammen cremefraiche lett og taco saus. Legg fisken i en ildfast form, krydre med salt og pepper og hell over sausen
Salmalaks i kremet saus

Salmalaks i kremet saus

Legg laksebitenetilbake i pannen og vend dem forsiktig inn i sausen. Jeg elsker å skjære den opp i tynne skiver og spise den som den er, gjerne med litt asiatisk ponzusaustil
Ovnsbakt kreolsk laks

Ovnsbakt kreolsk laks

Jeg droppet saustil, men rømme eller CremeFraiche med litt urter oppi ville vært perfekt. Pasta med laks i rømmesausTest