10. 01. 2018. Ostekake og crème brûlée i kombinasjon – ja, det går an. Her forvandles den klassiske, franske desserten «crème brulée» til dekadente porsjonskaker som smaker nydelig av vanilje
Crème brûlée med appelsin. 11. 03. 2015. Det nærmer seg påske og da er appelsiner på sitt mest populære. Vil du lage en alldeles nydelig dessert med appelsin, kan jeg anbefale deg "Crème brûlée med appelsin"
Créme Brûlée er en utrolig god fransk dessert med ekte vaniljesmak. Det er en perfekt dessert å servere til gjester eller å kose seg med når man får lyst på noe ekstra godt
I dag har pappa bursdag og My Little Kitchen er 1/2 år. Jeg laget pappas favoritt crème brûlée, men jeg prøvde meg på en ny variant med ferske bringebær
Skyr Creme Brulee. Denne gangen Creme Brulee, uten tilsatt sukker og laget hovedsaklig med Skyr. Creme Brulee er Daniel sin favorittdessert, og denne versjonen er absolutt godkjent
Crème Brulee med Tagatesse
4 stk. 17. 09. 2016 kl. 19. 36 i. Oppskrifter med Tagatesse. Ingen kommentarer. Frøkna ville prøve denne desserten idag, så da gjorde vi det 17
Creme Patisserie Mango. Creme patisserie Mango. Kok opp 2x500 g og 3x300 g sukker, creme de tartar, glukose og vann i hver sin kasserolle til 150 grader (ikke samtidig men etterhvert som de trengs). 2xØ20cm og 2x14cm kakeringer på silikonmatter (500 g sukker, 2,5 dl vann, 200 g glukose, 1 ts creme de tartar). Creme de Tartar 500 g sukker -> 1 ts CDT)