Creme oppskrifter

Créme Brûlée

Créme Brûlée

Det finnes flere oppskrifter på "Creme Brulee", noen mer avanserte enn andre. Denne passer fint å lage hjemme i en vanlig stekeovn
Crème Brûlée Cheesecake Bars

Crème Brûlée Cheesecake Bars

10. 01. 2018. Ostekake og crème brûlée i kombinasjon – ja, det går an. Her forvandles den klassiske, franske desserten «crème brulée» til dekadente porsjonskaker som smaker nydelig av vanilje
Crème brûlée med appelsin

Crème brûlée med appelsin

Crème brûlée med appelsin. 11. 03. 2015. Det nærmer seg påske og da er appelsiner på sitt mest populære. Vil du lage en alldeles nydelig dessert med appelsin, kan jeg anbefale deg "Crème brûlée med appelsin"
Créme Brûlée

Créme Brûlée

Créme Brûlée er en utrolig god fransk dessert med ekte vaniljesmak. Det er en perfekt dessert å servere til gjester eller å kose seg med når man får lyst på noe ekstra godt

Cremè Mousseline Fraisier

Eggekremen eller Creme mousseline som det så fint heter på fransk var virkelig god til jordbær. Jeg er lett å inspirere
Crème brûlée med bringebær

Crème brûlée med bringebær

I dag har pappa bursdag og My Little Kitchen er 1/2 år. Jeg laget pappas favoritt crème brûlée, men jeg prøvde meg på en ny variant med ferske bringebær
Oppskrift: crème brûlée

Oppskrift: crème brûlée

Hei, og god 1. mai. ♥ Da var det gått en uke siden jeg oppdaterte her, gitt. Og for en hektisk uke det har vært
Skyr Creme Brulee; uten raffinert sukker

Skyr Creme Brulee; uten raffinert sukker

Skyr Creme Brulee. Denne gangen Creme Brulee, uten tilsatt sukker og laget hovedsaklig med Skyr. Creme Brulee er Daniel sin favorittdessert, og denne versjonen er absolutt godkjent
Crème Brulee med Tagatesse
4 stk

Crème Brulee med Tagatesse 4 stk

Crème Brulee med Tagatesse 4 stk. 17. 09. 2016 kl. 19. 36 i. Oppskrifter med Tagatesse. Ingen kommentarer. Frøkna ville prøve denne desserten idag, så da gjorde vi det 17

Pasjonsfrukt Créme Brûlée

Hei folkens. ). I dag har VG vært hos meg og laget en 17. mai reportasje. Det blir en stor sak om 17. mai kaker og tradisjoner
Creme Brulée med sorbet

Creme Brulée med sorbet

*en g o d dessert*. Knasende søtt, kremete og syrlig. den kan virkelig anbefales. Enkel og grei å lage er den også

Berits pièce montée

Creme Patisserie Mango. Creme patisserie Mango. Kok opp 2x500 g og 3x300 g sukker, creme de tartar, glukose og vann i hver sin kasserolle til 150 grader (ikke samtidig men etterhvert som de trengs). 2xØ20cm og 2x14cm kakeringer på silikonmatter (500 g sukker, 2,5 dl vann, 200 g glukose, 1 ts creme de tartar). Creme de Tartar 500 g sukker -> 1 ts CDT)