Tilsett kremost og kokos blandingen og kombiner. Ingredienser til cupcake røren (for 24 cupcakes). 200g kremost. Forbered frosting ved å vispe smør og melis på den høye hastigheten av mikseren i ca 10 minutter. 200g kremost
Tilsett philadelfia kremost og fruktpuree – Miks det hele videre. Jeg har toppet disse cupcakes med en deilig Raspberry Cream Cheese Frosting med smak av vanilje
Miks smør, melis, sjokolade og kremost sammen med en skvett fløte. Oreo cupcakes er en av mine favorittcupcakes, oreo med chocolatechips toppet med deilig creme cheese frosting
Så idag valgte jeg derfor å prøve igjen med gulrot cupcakes. Gulrot cupcakes275 g sukker2 dl solsikkeolje4 egg2-3 raspede store gulrøtter (mer eller mindre)225 g mel2 ts bakepulver1 ts kardemomme1 ts kanel1 ts kakaoVisp sammen sukker, egg og olje til den blir luftig. Hell røra i cupcakes former og stek de i 25 min i 180 C. Frosting (funnet fra et gammelt utklipp fra Hjemmet)200 g kremost naturell5-7 dl melis1 dl smør2 ts vaniljesukker Rør sammen glasuren til den blir jevn og kremig Ta cupcakene ut av ovnen og la de avkjøle seg før du legger på glasuren