Forskjellen på muffins og cupcakes er, slik jeg har forstått det, innholdet og mengden pynt/glasur. Her kan man legge på glasurer og sauser og gjøre den til en skikkelig usunn bombe
Forskjellen på muffins og cupcakes er, slik jeg har forstått det, innholdet og mengden pynt/glasur. Her kan man legge på glasurer og sauser og gjøre den til en skikkelig usunn bombe
Alle cupcakes ser best ut når man bruker sprøyteposer, gjerne med tut, for å fordele glasuren. Ønsker du å lage en ordentlig fin cupcake er det lurt å gå litt mer grundig til verks med en glasur av “smørkrem” eller “kremost” Her får du oppskriften på en rekke ulike glasurer til enhver smak
Glasur. Her er en oppskrift som gir en akkurat passe stor porsjon søte små vaniljecupcakes. Pisk sammen egg, sukker og vanilje med elektrisk håndmikser til blandingen blir lys og luftig
Kremostglasur. Bland mel, sukker, kakao, natron og vanilje i en bolle. Når jeg skal eksperimentere meg frem til nye cupcakesoppskrifter ender jeg i over halvparten av tilfellene opp med en fyllt kjerne
Liker du å pynte litt kan du ringle over litt sitronglasur. Nå til dagens oppskrift, som er deilige myke glutenfrie vaniljecupcakes – så saftige og fantastisk gode