Kjevle ut marsipanen ( min er farget lys rosa) og press ned stemplet. Disse sjokolade cupcakes er laget med en sjokolade glasur på toppen som er etter en oppskrift fra Martha Steward, og som er bare himmelsk god
Først lager man en blå icing (Eller rosa eller hvilken som helst farge man vil ha). Heldigvis hadde jeg en Toro glasur liggende i skuffen som jeg brukte, og blandet med litt mykt smør
Barn liker ikke cupcakes med smørkrem, de liker vanlige muffins med melisglasur. På bildene mine er de pyntet med rosa marshmallowmarsipan som vi har stukket ut med en liten sirkelformet utstikker med bølgekanter
Liker du å pynte litt kan du ringle over litt sitronglasur. Nå til dagens oppskrift, som er deilige myke glutenfrie vaniljecupcakes – så saftige og fantastisk gode
Jeg brukte to nyanser av rosa og enkel hvit fondant. ) Denne gangen fikk ingen vulkanform, men skjer det er det lett å jukse det til når det likevel skal være glasur på toppen
Det er vel omtrent den eneste gangen jeg kan komme unna med å lage noe sååå rosa og sukkersøtt. Hvor mye glasur man bruker er valgfritt, her ble det kanskje litt kraftig, mest for øyets skyld
Skulle egentlig lage cupcakes pyntet som solsikker, men de gikk helt i stykker pga all fuktigheten, og bitte litt røff samboer behandling, så det ble Starbucks lemon pound cake og bladkrans isteden, godt stekt begge to
Tilsett litt rosa eller rød konditorfarge. I dag har jeg bakt Hummingbird Chocolate Cupcakes. Disse cupcakesene smelter i munnen - og for meg er de perfekte