La gjerne smørkremen stå en halvtime i kjøleskapet før du smører de avkjølte kakene. Selv om han ikke er her idag sammen med oss barna må vi feire dagen hans med noe godt… Hva er vel enklere og bedre enn sjokoladecupcakes
Disse cupcakesene er toppet med en helt nydelig og hvit vaniljesmørkrem. Her er det viktig at smørkremen har stivnet og at sjokoladen ikke er varm, ellers vil smørkremen falle sammen
Bland det tørre inn i smørkremen vekselsvis med fløtemelken til en jevn deig. Her har du vakre cupcakes med nydelig smak av vanilje, jordbær og hvit sjokoladekrem
Rør smør og sukker til smørkrem. Kakene er luftige og med deilig vanilje- og sjokoladesmak. Nå er det jo så trendy med cupcakes, så her kommer en nydelig
Jeg er ikke så veldig glad i standard smørkrem, og sjokoladesmørkrem kan jo ikke farges. La i så fall cupcakesene stå i romtemperatur en liten stund før servering, så ikke smørkremen er for hard
Bruk sprøytepose for å dekorere muffinser med kremen dekorér deretter som du ønsker, jeg forberedte smørkrem Poinsettia-blomster/julestjerne på forhånd og dekorerte cupcakes med de blomstene som minner meg så mye om jul, som det er mange som bruker blomsten til å dekorere hjemmet i denne tiden av året
Toping av smørkrem. Pynt med kakestrø, sjokolade og små drops. Vi skal ha feiring i Husflidslauget vårt og jeg har bakt 36 cupcakes, pyntet de med lekker smørkrem og masse pynt og frosset de ned. til ca 40 cupcakes400 g mykt smør (soft som har stått på benken i minst 2 timer)400 g melis15 dråper med valgfri smak jeg har brukt karamellsmakvist ønsket kan konditofarge tilsettesSå regelen er. til 10 cupcakes100 g smør 100 g melistil 20 cc200 g mør 200 g melisosv. Jeg laget for mye smørkrem, ( 500 g melis og 500 smør til 50 cupcakes. ca 40 cupcakes. 10 cupcakes