Du kan servere cupcakesenuten noe topping. Jeg pyntet mine cupcakes med en sjokoladekrem fra passion4bakingsom er veldig god. Jeg pynta cupcakesen med wilton 1M tip
Spring is is the high season for weddings, so today i thought i share a recipe for å delicious white cupcakes, topped with an amazing light and fluffy fruit frosting, that is absolutely heavenly
Så idag valgte jeg derfor å prøve igjen med gulrot cupcakes. Gulrot cupcakes275 g sukker2 dl solsikkeolje4 egg2-3 raspede store gulrøtter (mer eller mindre)225 g mel2 ts bakepulver1 ts kardemomme1 ts kanel1 ts kakaoVisp sammen sukker, egg og olje til den blir luftig. Hell røra i cupcakes former og stek de i 25 min i 180 C. Frosting (funnet fra et gammelt utklipp fra Hjemmet)200 g kremost naturell5-7 dl melis1 dl smør2 ts vaniljesukker Rør sammen glasuren til den blir jevn og kremig Ta cupcakene ut av ovnen og la de avkjøle seg før du legger på glasuren
Oppskriften på disse fant jeg på bloggen til Kristina Andersen og selvfølgelig måtte vi prøve. Vi brukte gresk youhurt med naturell, og tilsatte litt vaniljepulver for smakens skyld
Ja, og uten juks. For det er faktisk så raskt å lage sjokolade cupcakes på egenhånd. Kan jo også ha i andre spennende små krydderier, som kanel, Cognac, melis på toppen, ja det er din fantasi som setter stopperen for disse lynraske cupcakes
De er både laktosefri og glutenfri, ikke tørre og de smaker godt. Nå skal ikke jeg gjøre om dette til noe matblogg, men har fått flere spørsmål om oppskriften på disse cupcakene
Jeg kuttet ut å ha eple-/kanelblanding i midten og på toppen, da kakene blir søte nok uten. Vi skulle bidra med litt mat, og så skulle jeg bake cupcakes
Silacruzs forunderlige verden | Om alt, ingenting, littegrann – og mye ;)