Disse cupcakesene er perfekt til morsdagen eller valentinesdagen. Jeg pleier å lage karamellsausen dagen i forveien, og frostingen mens cupcakesene avkjøles)
Bland egg, honning og yoghurt i en bolle og tilsett det tørre. ♥3 store egg ♥ 4 dl havremel ♥ 1 ss bakepulver ♥ 1 ts salt ♥ 300 g gresk yoghurt vanilje ♥ 1 ss honning ♥ Blåbær/Bringebær. 300 g gresk yoghurt vanilje
Yoghurt . Dagens innlegg er Rosa sløyfe Cupcakes, spesielt for anledningen. Tine’s vanilje yoghurt. Disse cupcakes er laget med masse kjærlighet, noe som kanskje er den aller viktigste ingrediensen for da blir det garantert super-bra resultat
Oppskriften dere skal få av meg i dag er mørke sjokoladecupcakes med bjørnebærsaus i tillegg til bjørnebær/vaniljeyoghurt (fra Yoplait), som gjør cupcakesene saftige
Bland sammen melk, yoghurt, olje, vanilje og eggene. Frost så cupcakesene med marengsfrostingen. Hvis jeg skal bruke decorative cupcakesformer, baker jeg de i vanlige papirformer først, siden olje og fett i kakene har en tendens til å trekke igjennom formene
Videre tilsettes fersken som du har skjært opp i småbiter og kultur melk/ eller yoghurt naturell. Dagens fristelse er noen deilige, friske cupcakes som er laget med kulturmelk og deilige fersken