Jeg blander inn kesam med smak av vanilje eller lime, og har gjerne friske bær som bringebær, jordbær og blåbær oppi også (bildet er fra sommer da pyntet jeg medrips)
Selvplukket norske ripsmed hjemmelaget vaniljesaus. Jeg deler ikke mye privat her på bloggen, men det siste året har vært fylt med mange oppturer og nedturer
Du kan gjerne la glasa stå i kjøleskapet før du byrjar å lage desserten, då stivnar geléen endå fortare, og det går raskare å bygge lag på lag med bær i geléen
Dette syltetøyet er nydelig fyll i bløtkaker og gjærbakst, men smaker også helt herlig servert som det er på for eksempel vaniljeiskrem, panna cotta eller annen dessert
Får du plutselig melding om at noen vil stikke innom en tur er det veldig greit å ha en super god dessert, som også er rask og enkel å lage som man kan røre sammen
En kopp ferske Bringebær (jordbær,blåbær,bjørnebær,rips kan også brukes). Tilsett med en spiseskje og velv det forsiktig inn i isen for å oppnå den flotte Rippel effekten
Ostekake på glass er en krysning av kake og dessert, og kan varieres med ulike typer bær og frukt. mai til de som fortsatt ikke hadde laget desserten som skulle serveres denne dagen