Til jul fikk jeg den herlige italienske kokeboken Sølvskjeen. Boken som har vært Italias bestselger over generasjonene, og som absolutt inspirerer til å lage italiensk mat
Dessert, Kaker, Kaker og desserter. Dette kalles italiensk marengs. hvordan få marengsen stiv, hvordan lage italiensk marengs, hvordan lage marengs, italiensk marengs, italiensk marengs temperatur, marengs, marengs med sukkerlake, marengs på 1-2-3, marengs til terter, silkemyk marengs, stiv marengs, temperatur italiensk marengs
Søndagsdessert. Hva er vel mer naturlig nå i oktober enn å lage eplesuppe til dessert. Friskt og deilig. Pynter du den med epleroser blir det jo lekkert
Italiensk som også kalles råmarengs, som man bruker brenner på for å få brunet. JEG TENKER DET ER VELKJENT OG VELPRØVD OG FOR IKKE Å SNAKKE, VELSMAKENDE
Panna Cotta er en italiensk dessert som kort fortalt betyr «kokt fløte». Verdens enkleste dessert. Lag den dagen før slik at du kan konsentrere deg om de andre rettene