Noen ganger har vilikevellittdårligtid, viskal ha gjester tilmiddag, og vi har faktisk lyst til å servere en dessert som er litt mer enn is fra frysa og de gode men litt «loslitte» varme bærene
Desserten ble laget av damen som lager så mange gode desserter, nemligLiseFinckenhagen. De fleste skal det forhåpentligvisblicider av, men noen holdt jeg av til å lage epledesserter og kake
Imine øyne burde all mat være det, men som oftest er det ikke så enkelt. Tittelen på dagens innlegg skulle liksom være “Glutenfri dessert pizza”, men det ble “guiltfree” i stedet
Bruk en hel ren skål som er fri for fett (ellers vilikkehviteneblistive). Omelette Norvegienne er det franske navnet på kaken som den skal ha fått på grunn av at den ligner på et isfjell
Det som er veldiggreit med denne kaken er at den ikke trenger å stå iovnen. Som den sukkeregoisten jeg er har jeg derfor sørget for å legge kjeksene på et sted som bare jeg finner, slik at jeg får ha kjeksene i fred
Følg med på Just Another Food Story på Instagram for flere dagligbilder på @justanotherfoodstory og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele
Det var det hele herfra – mange tingsom må gjøres nå etter ferie så jeg får hive meg rundt. Da var det tilbaketil hverdagen for de fleste av oss, og hva bedre enn å ha en skikkelig god fiskemiddag