Dessertkaker. Selve ostefromasjen inneholder hvit sjokolade, som gjør den ekstra god. Smelt imens den hvite sjokoladen (gjøres over vannbad eller i en kopp i mikroen) og pisk den smeltede sjokoladen sammen med kremosten til en jevn og klumpfri krem
Kokos, nøtter og sjokolade i skjønn harmoni. Hell sjokoladekremen over kakebunnen - benytt baksiden av en spiseskje eller en slikkepott for å jevne ut toppingen
Dessertkaker. Da jeg oppdaget "Baileys Chocolat Luxe" som er en nydelig Baileys med sjokoladesmak, skjønte jeg med en gang at jeg hadde funnet en ny yndlingsingrediens
Dessertkaker. Dette er marengsbunn med Oreokjeks og pecannøtter, som er dekket med pisket krem, som er dekket med mer Oreos, som er dekket med sjokoladesaus, som er dekket med karamellsaus
Revet Plamil melkefri sjokolade (ikke mørk) eller vanlig melkesjokolade. Jeg har til dags dato ikke truffet et menneske som IKKE liker Tiramisu, italienernes nasjonal dessertkake
Dessertkaker. På toppen gjør det seg med varm sjokoladesaus. Sjokoladeglasur. Sjokoladeglasur. Til sjokoladeglasuren smeltes sjokoladen sammen med kremfløte og melis over vannbad eller i en liten kjele på svak varme