Dessertkaker. Og flere som bor der, somkan hjelpe til, og spise produktet. Da jeg oppdaget "Baileys Chocolat Luxe" som er en nydelig Baileys med sjokoladesmak, skjønte jeg med en gang at jeg hadde funnet en ny yndlingsingrediens
Dette er en kake som passer like godt som dessert etter en god middag som på kakebordet, og det ikke noe i veien for å lage kaken klar et par dager før servering
Dessertkaker. Fordelen med å bruke espressopulver i stedet for vanlig frysetørret kaffepulver, er at espressopulveret løser seg helt opp med en gang, mens frysetørret kaffepulver gir små klumper som ikke smaker så godt
Dessertkaker. supernydelig kake som er veldig lettvint å røre sammen. kan denne kaken fryses. Kaken skal være gjennomstekt i kantene, men fortsatt bløt og ustekt i midten
Dessertkaker. Rør kraftig med en sleiv til du får en fast deig som slipper kjelekanten. Mariaboller er vannbakkels som stekes med en skive mørdeig oppå, hvilket gir dem en sprø og «sprukket» overflate
Dessertkaker. Dette er muffins som skal være bløte og konfektaktige i konsistensen. Jeg har her brukt folieformer, men du kan også bruke vanlige muffinsformer av papir
Dessertkaker. Som navnet tilsier, er Blondies en lys variant av Brownies. la meg få presentere Blondies med pekannøtter - og gjerne også med vaniljeis og lønnesirupsaus
En veldig spennende dessertkake som jeg absolutt kommer til å servere flere ganger. (Her kan du ha cellofan rundt på kantene i formen om du vil før du heller på moussen
Isen er basert på cashewnøtter, som i likhet med egg kan innta de utroligste former. Pynt med friske bær eller som her, ekte mokkabønner helt uten melk