Fredagspizzaen kan godt vike for pita med kjøttboller av og til, dette smakte riktig så godt, og det er såre enkelt, i hvertfall hvis du har kjøttboller og pitabrød i fryseren, da er det bare litt salat og en god dressing som skal tilberedes
Dressing. Sylteagurker. Du kan blande inn dressingen når poteten er “lune” eller vente til de er kalde. Dette er en variant av potetsalat, som ofte serveres i Tyskland
den markante smaken blir jo uansett som vanlig "drept" med enten uante mengder av ketchup, sennep, tusen øyer (thousand island) eller den klassiske hamburgerdressingen
Avkjøl potetene og skjær de deretter i ønskede biter og vend inn dressingen. Bland rømme, majones, sylteagurk, vårløk og gressløk og smak til med sitronsaften som er rørt ut med litt sukker, salt og pepper
Vend dressingen i salaten. Bland sammen med hakket sylteagurk. Matbloggsentralenhar for tiden en konkurranse gående med asado, altså chilensk grillfest, som tema
kremet dressingmed majones og crème fraîche eller rømme. Blir brukt til hamburger og retter med grillet eller kjøtt og fisk, samt ett naturlig følge til
Bland rømme med finhakket sylteagurk, rødløk, dijonsennep og smak til med honning, salt og pepper. Tilbehøret er også viktig og denne dressingen ved siden av spicy sørpotetfries gjør virkelig susen
Server fiskeburgere på varme, ferske hamburgerbrød med salat, tomat og dressing. Dressing. Fiskeburgerne er ferdig blandet med to minutters innsats og med forholdsvis kort steketid kan du ha middagen på bordet på et lite kvarter, det er ikke så verst spør du meg