Dressingen består av dijonsennep, balsamicoeddik, honning, salt og pepper og olivenolje. Olivenolje er fetende, men rik på sunt enumettet fett og polyfenoler
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Skulle den bli for sterk, spe ut med olje, eller litt vann. sennep eller eddik, litt mer sukker. Men dressinger, ja det kjøper vi i bøtter og spann fra butikken
Bland dette med kjøtt- og karbonadedeigen, gressløk, sennep og litt salt. Til burgerne serverte jeg også en spinat- og grønnkåldressing som jeg lagde av
Du bruker nøyaktig de samme ingrediensene i kjøttdeigen som du bruker i dressingen. I mellomtiden legger du salat, tomat og dressing på hamburgerbrødene
For dressing. Hell over dressingen og bland igjen. 1 ss valnøttolje eller hasselnøttolje. 2 ss solsikkeolje, jordnøttolje eller maisolje. 3 ss Dijon sennep. For dressing sette oljer, sennep og eddik i en bolle med ¼ ts hver salt og pepper og visp hardt i 3 minutter. 1 ss valnøttolje eller hasselnøttolje. 2 ss solsikkeolje, jordnøttolje eller maisolje. 3 ss Dijon sennep
Aller helst skal man vente med å tilsette olje til like før man skal servere dressingen. En vinaigrette er veldig enkel å lage og den skiller seg ikke bare man følger den regelen at man begynne med det syrlige først og tilsette olje helt til slutt
Dressing og aioli. Miks eggene, hvitløken, sennepen og sitronsaften i noen sekunder før du løfter stavmikseren litt opp og ned slik at oljen blandes inn
Jo mer olje du bruker, jo tykkere blir Aiolien, så vil du ha en tynnere dressing, bruker du mindre olje, mens om du vil ha en tykk majones må du ha i mer