Boknafisk er lofotskrei hengt til tørk i vintermånedene, altså «bokna» torsk. Sjekk med den som har bokna fisken hvor lenge den skal ligge i vann før du lager den til
Måten å tilberede eisbein på, varierer mellom de ulike regionene. Boknafisk. Egentlig skal det være syrnet surkål til Eisbein, men det går vel med den norske varianten på surkål også
Som drikke fikk man gjerne kjøttkraft i koppen. Det er Norge altfor stor og variert til. Boknafisk er kanskje en av de mest typiske Nordlandsrettene der fisken ikke er nytrukket, men konservert
Før vi går i gang med å lage retten, så vil jeg gjerne fortelle hva man kan drikketil. Drikke. Årsaken til at man skiftet fra gås til får ligger nok i tilgangen på råvarer
Godt Drikkesdrikkeforslag. Pureer den til en jevn masse. Boknafisk. Så kan du blande i smør og kremosten i en food prosessor og smak til med salt, spisskummen, kajennepepper og chilipulver