Drikke til boknafisk oppskrifter

Boknafisk

Boknafisk

Boknafisk er lofotskrei hengt til tørk i vintermånedene, altså «bokna» torsk. Sjekk med den som har bokna fisken hvor lenge den skal ligge i vann før du lager den til
Konjakk, forrett og hovedrett.

Konjakk, forrett og hovedrett.

Godt Drikkesdrikkeforslag. Dryss litt salt og sukker i bunnen av en form eller på et fat som passer til laksen
Eisbein med surkål og masser av øl.

Eisbein med surkål og masser av øl.

Måten å tilberede eisbein på, varierer mellom de ulike regionene. Boknafisk. Egentlig skal det være syrnet surkål til Eisbein, men det går vel med den norske varianten på surkål også

Norske mattradisjoner?

Som drikke fikk man gjerne kjøttkraft i koppen. Det er Norge altfor stor og variert til. Boknafisk er kanskje en av de mest typiske Nordlandsrettene der fisken ikke er nytrukket, men konservert
Stoccafisso alla Zia

Stoccafisso alla Zia

Vi prøvde denne Rieslingen som drikke, og det gikk helt greit. For å få plass til fisken i utvanningsdunken måtte halen skjæres av
Fårikål og Champagne.

Fårikål og Champagne.

Før vi går i gang med å lage retten, så vil jeg gjerne fortelle hva man kan drikketil. Drikke. Årsaken til at man skiftet fra gås til får ligger nok i tilgangen på råvarer
Obatzter og en øl.

Obatzter og en øl.

Godt Drikkesdrikkeforslag. Pureer den til en jevn masse. Boknafisk. Så kan du blande i smør og kremosten i en food prosessor og smak til med salt, spisskummen, kajennepepper og chilipulver

Kongekrabbe på flere vis.

Derfor kommer Godt Drikke med noen forslag til hvordan de kan fortæres, alt i det godes tjeneste. Drikkeforslag