sitron gele. Kok gele etter anvisning på pakken. kaken blir flott med et tynt lag sitrongele lokk. Jeg brukte mindre vann i geleen til lokket,og lot den avkjølesog hadde den på kaken når den var på vei til å stivne
Druer. Klem saften ut av en stor klase druer. Mål hvor mange desiliter druesaft du har og tilsett èn gelatinplate per desiliter pluss en ekstra gelatinplate
Fennikel, cherrytomat, druer, daddelolje, safran-vaniljeskum. Å røre i sausen, sile fonden, blende geleén, klargjøre torsken, koke, steke og skolde på en gang var en konsentrasjonsoppgave av de store
Bruk melon, bær, mango, eple, pære, fersken, nektarin, druer osv. Denne salaten har sprøstekt bacon i rødvinsgele, ristede pekannøtter, saftig pære og grillet blåmuggost
Gode dipfrukter er eple, pære, ananas, jordbær, druer, melon, appelsinbåter. Påsken er kanskje ikke den tiden på året hvor man tenker mest på sunt kosthold og slanking, men med tanke på at for de fleste som studerer, er påskeferien gjerne 10-12 dager lang, er det litt uheldig om hver dag blir en fest
Til dette valgte jeg å drikke en hvitvin fra Rueda, Nord i Spania, med druen Verdejo. Denne sommeren har vi fått varmen fra middelhavet til Norge, og dermed har matrettene på mitt sommerbord gjort det samme
Den inneholder både blåbær, bringebær, druer og granateple – som er forklaringen bak den fantastiske smaken – i tillegg til dagsbehovet av vitamin C, D, B6, B12 og folsyre
Jeg brukte fersken gelee, de ble til oransje kjeks, druegelee de ble til lilla kjeks, kirsebær gelee som ble til rosa kjeks og til slutt tutti- frutti gelee som ble til de grønne kjeksene
Her kan du bruke annen frukt, halve druer e. de inneholder saker som gjør at geleen ikke stivner. Har du gutter som lar brusrester bli stående i kjøleskapet