ELTEFRIE RUNDSTYKKER PÅ 1-2-3 Jeg bruker en spiseskje som jeg dupper i mel slik at deigen ikke blir så klissete. Jørgen spiser det kun om jeg har brunost i hus, og da får de bein å gå på Treningsfrue
ELTEFRIE RUNDSTYKKER MED RUG OG SPELT Dagen etter er det bare å “duppe” en spiseskje nedi litt mel mellom hver gang du laget et rundstykke for så å starte fra kanten av bollen Treningsfrue
Klubb og duppe, raspeball eller komle?brunostskiver. Duppe. Legg litt sirup på en halv skive brunost og brett inn kantene, lag en ball rundt ostestykket med potetmassen Kjøkkenkroken
Snåsaklubb med flesk og duppe (Nord-Trøndelag) Lag duppen ved å røre melet ut i litt av melken, osten og sukkeret. Server rykende varm klubb med flesk og duppe til Varden.no
AugagrautDuppen lager du ved først å koke opp fløten. Ha i biter av brunost og sukker. Fordel duppen over grøten ved servering eller server den ved siden av Varden.no