Flesk og Duppe er tradisjonsrik husmannskost ♫♪. Flesk er flesk, det blir brukt både sideflesk og bacon og duppen lages på ulike måter fra hjem til hjem
Hvis man ønsker kan man duppe de ferdigstekte kransekakebunnene i sjokolade før man sprøyter gulkrem på, det gjorde jeg i fjor I år droppet jeg sjokoladen for jeg har innsett at all annen bakst på kakefatet denne julen kommer til å være trukket med sjokolade, så for å få litt variasjon droppet jeg sjokoladen på suksesstoppene i år
Jeg bruker en spiseskje som jeg dupper i mel slik at deigen ikke blir så klissete. Jeg brukte bare en spiseskje til å ta passe porsjon fra bollen, formet den på innsiden av bollen etter å ha dupper skjeen med mel for deretter å legge de i muffinsformer
Når kremen er kald lager du små topper og dupper de i smeltet sjokolade. Man kan evnt la de stå litt i kjøleskapet først og deretter duppe de i sjokoladen
Flesk og duppe er tradisjonell norsk husmannskost - smakfull, enkel og rask. Her er den danske varianten - sprøstekt flesk med persillesaus - og den lille vrien med persillesaus gjør smaksmessig en stor forskjell, synes jeg