Den nydelige kremen og kan brukes som glasur på kaker og muffins, eller som pålegg eller dessert. Etter jeg for ett år siden fikk vite at jeg ikke tålte verken melkeprotein eller egg har det dessverre ikke blitt så mye fluff på denne jenta
Avkjøl og ha på glasur. Glasur. Bare sleng alt i en bolle og rør til en jevn glasur. Ganske fornøyd med denna metoden, kaken er super mjuk og glasuren Mmmm
Legg så kakebunner og glasur lagvis og avslutt med å kle hele kaken med glasur. I en annen pisker du sammen egg, ricotta, olje og vanilje, og hell så dette over i bollen med det tørre
GlasurLegg ingredienser til glasuren i en kraftig blender, og miks godt sammen. Glutenfri sjokoladekake uten egg smaker fantastisk godt og er veldig sunt
Denne sjokoladekaken med kremet glasur ble knall god. Avkjøl før du har over glasuren. Håper du lar deg friste til å lage denne deilige sjokoladekaken med kremet glasur