Jeg har brukt denne oppskriftentidligere, med like godt resultat- da lagde jeg solskinnsboller. Oppskriften er fra Wenches kjøkken (trykk HER), med noen endringer
Det er ikke noe hokus pokus med denne oppskriften, og både vanilje og kardemomme er jo nokså vanlige smaker på hveteboller, men her tilsatte jeg altså litt ekstra av begge deler og det gjorde faktisk en nydelig forskjell
Itillegg hadde jeg fyll i. Sist gang jeg lagde kanelknuter/kanelboller så ble de litt tørre. Jeg har begynt å samle oppskrifter fra venner og kjente og det er mye spennende jeg vil prøve å lage fremover
Riv kransekakemassen grovt på et rivjern, bland den sammen med smør, sukker og sammenpisketegg. Boller er den baksten som "alle" liker, det er smaken, konsistensen og ikkeminst duften av ferskt bakverk som gjør boller så uimotståelig
Skrell eggene og del de i to (på langs). disse er fine forretter, hvis du skal ha en sommer fest med grillmat er disse perfekte til å servere mens kjøttet griller på grillen
Ha eggeplommer, appelsinjuice, sitronjuice, revet appelsinskall og sukker i en gryte. Knus valnøtter ikjøkkenmaskin med kniver, eller i foodprossesor og tilsettsitronskall og kjør litttil