omellettrull (lavkarbo) og litt egg snakk. Egg kan oppbevares lenge i kjøleskap, men før bruk kan de godt være romtemperert, og egg tåler godt å oppbevares et par dager på kjøkkenbenken, da kommer alle de gode egenskapene til egget best frem- og du får bedre plass i kjøleskapet
Ha i eggene, og bland de godt inn med en håndvisper, eller bruk kjøkkenmaskin. Dette er den desidert beste oppskriften på lavkarbolefser jeg har forsøkt
Ha rå cashewnøtter, egg, melk, vanilje ekstrakt, honning og kokosolje i en blender. Hun er heldigvis en veldig klok og fornuftig fjortis som skjønte med en gang at et lavkarbo kosthold er absolutt den beste veien å gå, men har imidlertid en mor (min kjære søster) som virkelig ikke liker å lage mat
Pisk egg og søtning, her har jeg brukt sukrin gold og tagatesse, en annen gang brukte jeg sukrinmelis og tagatesse (det kjøper du på helsekost) man bruker det man har
Oppskriften er enkel og jeg brukte denne varianten som jeg har lagt ut tidligere på cottage cheese brød, men stekevarme og tid er annerledes, derfor legger jeg ut rundstykkeoppskriften her i innlegget også