egg. bland sammen halvparten av osten og egget og rør det godt inn i potetmosen. egg. Deilig rask og enkel middag som passer perfekt i en hektis hverdag
Til middag hadde vi en litt annerledes versjon av skinkegrateng, nemlig pølsegrateng. Jeg hadde noen middagspølser liggende, så sammen med dem blandet jeg4 egg akkurat passe mengde melk (aner ikke hvor mye jeg hadde oppi. 4 egg
Mat er så viktig, og barnehagen legger grunnlaget for barnas fremtidige helse. Litt mer frukt, bær og nøtter fremfor kaker og is, litt grovere brødmat, litt mer fullkornspasta, litt flere grønnsaker i pølsegratengen, litt flere hjemmelagde supper og så videre
Del pølsene i jevnstore biter og legg pølsebiter, blomkål og makaroni i en ildfast form. Dette er nesten som en gammeldags pølsegrateng, men istedet for masse makaroni har jeg byttet ut halvparten og vel så det med blomkål
I tillegg strødde jeg litt tørket basilikum på toppen av gratengen og la på noen tomatskiver med frisk basilikum (på min del bare selvsagt, for tomater er visst uspiselig i følge de andre i familien min)
Pisk sammen eggene. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å ikke lage pølsegrateng mer, bare holde meg til ost og skinkegrateng, men liksom-trønderen var ikke helt enig