Pannekakene er uten sukker, gluten, melk og egg, og de stekes lett. Hva med å gjøre litt ekstra stas på frokosten og lage pannekaker som dere serverer med sjokoladesaus, friske bær og et lite sukrinmelis-dryss
Denne gangen brukte jeg en versjon uten egg. Pannekaker er alltid en hit hos barna ( og mannfolk ). Disse pannekakene er laget uten sukker, jeg syns ikke sukker har noe i middagspannekaker å gjøre
Igår brukte jeg resten av matfløtekartongen jeg hadde stående i kjøkkenet, 2 egg, kokosmel, peanøttmel, mager kesam, økologisk vaniljepulver og litt fiberhusk
(Den minner i allefall om pannekaker, men har litt annen konsistens fordi den er ovnsbakt). Dekk en stor langpanne med bakepapir og hell pannekakerøren oppi
ha eggene i en bolle å pisk de lett sammen. 4 egg 2 1/2 dl sammalt hvete fin 1 dl lettkokt havregryn 1 liter melk 3 1/2 dl mel 1/2 Ts salt 2 Ss smeltet smør