Egge suffle oppskrifter

Sjokoladesufflé ✿

Sjokoladesufflé ✿

Knekk eggene og skill plomme og hvite. Pisk eggehvitene stive med litt salt. Bland eggehvitene forsiktig inn i sjokoladeblandingen med en slikkepott
Deilig fluffy ostesuffle

Deilig fluffy ostesuffle

Det vil si at du skiller eggene på forhånd og legger dem i skåler. Gikk meg en tur i går og lagde sufflet eller formen omelett som Hobbykokken kaller det, tok utgangspunkt i hans oppskrift byttet bare muskatnøtt med chipotle og Jarlsberg ost med Mozzarella ost
Ostesufflé

Ostesufflé

Skill eggene. Hvor får jeg tak i den fine suffle' forma. Pisk eggehvitene til stivt skum. Ha eggeplommene i kjelen
Mine beste kokebøker

Mine beste kokebøker

Her vises klassiske teknikker for å lage klassiske franske grunnleggende retter som sauser, kaker, desserter og suffleer
All rise!

All rise!

Sunn er den også med sitt høye proteininnhold på grunn av alle eggehvitene. stivpisket eggehvite, béchamelsaus og fyll (inkludert eggeplommer)
Hjemmelaget majones

Hjemmelaget majones

Først må man skille eggene, dvs. at man må knekke egget ,og skille eggeplommen fra eggehviten. Ikke kast eggehviten, den kan du bruke til andre ting som i en grateng, sufflé, pavlovakake eller rett og slett i en omelett, viste du forresten at man kan fryse eggehvite
Hjemmelaget aioli

Hjemmelaget aioli

Først må man skille eggene, dvs. at man må knekke egget ,og skille eggeplommen fra eggehviten. Ikke kast eggehviten, den kan du bruke til andre ting som i en grateng, sufflé, pavlovakake eller rett og slett i en omelett, viste du forresten at man kan fryse eggehvite

Økologiske egg

Husk at egg har lang holdbarhet hvis du skal bruke dem i eggerøre eller lignende, men dersom du skal posjere, lage suffle eller andre retter som krever mye fra egget så er det viktig at de er så ferske som mulig

Ostesuffle – en god smårett

Den er ikke vanskelig å lage, og her i oppskriften anbefales noen flere eggehviter enn eggeplommer i suffleen for at den skal holde seg høy og flott
Ostesuffle

Ostesuffle

Jeg kan da med handen på hjerte si at suffleen smaker mye betre dersom man ikke stivpisker eggehviten, men har alt i på en gang
Eplesufflé

Eplesufflé

Skill eggene. Bland vaniljekrem, eggeplommer og maizena. Stivpisk eggehvitene, og vend dem inn i blandingen

Jordbærsufflé

Til slutt vendte vi i de stivpiskede eggehvitene. Vi helte det over i en stor bolle og blandet inn 8 eggeplommer, en om gangen. Når eggene var rørt ut i deigen hadde vi i frøene fra en vaniljestang, ca 100 gram sukker, en dæsj Cognac, 60 gram hakkede mandler og friske, moste jordbær

Maispudding (sufflé)

Skill eggene. Pisk eggeplommene med sukker. Pisk eggehvitene stive, men ikke tørre. Bland halvparten av eggehvitene i røren og hell i smurt form (suffléform)

Kald sitronsufflé

Skill eggene og pisk plommene med halvparten av melisen. Bland eggedosis, hviter og fløte. Dette er en fromasj som ser ut som en sufflé

Likørsufflé med multesmak

Skill eggene og rør inn eggeplommene i røren. Server suffleen samme øyeblikk den kommer ut av ovnen. Smelt smøret i en kjele, tilsett hvetemel og spe med fløte