Dette er klart min favoritt lavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kvelden alene som å servere gjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen er over oss er jeg ganske sikker på at den blir en slager også her
Denne gule kaken (suksess kake) er bare sååå god og bytter en sukker med annen søtning som feks sukrin så blir det en litt sunnere versjon som kan den nytes med bedre samvittighet også på mørke høst dager
*4 eggehviter . Server, og NYT ♥ 4 eggehviter. Skal du bake til 17. Mai. Da kan jeg anbefale Pavlova. Den er veldig enkel å få til, nydelig på smak og virkelig et skue for øyet
Bygg opp kaken ved å. Sett ¼ av den resterende glasuren på kaken og spre rundt jevnt. Hell den smeltede sjokoladen på toppen av kaken og vent på det å herde, deretter plassere karamell hasselnøtter på kaken…
Mens kaken kjøler starter du med vaniljekremen. Legg den på kakefatet du veil benytte. 17-Mai kaken nummer 1. I dag har jeg laget kaken som fremstår som 17-mai kaken nummer en i media, Pavlova. 6 eggehviter 250 g sukker 2 ts bringebæreddik 1 ss maizena. Bland så eggehviter med 100 g. Sett kaken i ovnen på midterste rille og la steke i 1 time og 30 minutter. 17-Mai kaken nummer 1
Pisk eggehviter og sukker til stiv marengs. Smash kaken er blitt veldig populær og det er ikke så rart, den er aldeles fantastisk god, med smak av salt og søtt, mykt fyll og sprø bunn, tilsammen blir dette en smaksopplevelse av de sjeldne særlig hvis du er glad i smash-sjokoladen
I dag vil jeg dele en kjempegod oppskrift jeg fant på Serinakaker. Klem kakene litt ned med hånden eller en gaffel, pensle med eggehvite, dryss på mandler og perlesukker
Denne kaken ble utrolig saftig med en fantastisk smak av appelsin, hasselnøtt og sjokolade. Kakebunn. Nå skal du folde kakerøren forsiktig inn i eggehviten, bruk rolige og forsiktige bevegelser så ikke eggehviten blir flat
Stikkes ut kaker og stekes ved 180 grader i ca. Syltetøykjeks. Smør og sukker røres hvitt. Ha i malte mandler, sikt inn hvetemel med kanel og bakepulver