Lager en deilig eggekremtil å ha på kaken så klart. Denne eggekremen er så silkemyk og herlig. Men hva gjør du med alle eggeplommene som er til overs etter marengsbunnen
Ta alle ingrediensene tileggekremen i ei gryte. Idet du kjenner at kremen tykner og det begynner å boble, drar du kasserollen av platen og lar eggekremen avkjøle seg
Her fann eg ei kjempeenkel og kjempegod oppskrift på eggekrem, og ikkje minst steg for steg oppskrift av korleis du lager pavlova visst du aldri har laga marengs før
Eggeplommene skal brukes til å lage verdens beste eggekrem. EGGEKREM. hell hver eggehvite oppi den store, vaskede bollen i tur og orden til alle eggene er separert
Sjokoladeeggekremen skal nå stå å avkjøles til kald, men ikke stivnet. At du må piske eggedosis, lage eggekrem, piske krem og røre inn gelatin og den smaken du vil ha på desserten, kan kanskje forhindre noen fra å lage den, men du får lønn for strev
Ha så dette i eggekremen mens den fremdeles er lunken. Men for de av oss som ikke klarer å vente til da, så er det bare å sette i gang å bake i dag Marengsbunnen er min egenkomponerte oppskrift, mens vaniljekremoppskriften er fra klikk
)Eggekremen. Trekk til side idet det bobler og avkjøl. Her kommer oppskriften på min Pavlova. 1 boks kremfløte ( ca 3 dl)1 ts vaniljesukkerPiskes sammen til en luftig kremPynt til kaken