Visp eggeplommer og sukker luftig i en bolle. Pisk fløten stiv og bland med eggeblandingen. 5 dl fløte. 6 økologiske eggeplommer (lag marengsbunn eller granoladust cookies av resten). 5 dl fløte. 6 økologiske eggeplommer
Pisk inn eggeplommne til en luftig smørkrem(ikke ha i kalde eggeplommer, da blir røren stiv). Ha både stangen og frøene i en kjele med eggeplommene, sukkeret og fløten
) Pisk fløten stiv, men ikke pisk så mye at den skiller seg. ) Kok opp sukker og fløte. ) Hell sjokoladen i fløtebalndingen og rør til du har fått en jevn sjokolademasse uten klumper
Blant eggeplommer, fløte, sukker og mel i en kasserolle. 8 eggeplommer (du har 8 eggeplommer igjen hvis du lager marengsbunn etter oppskrift her på siden). 2,5 dl fløte. 8 eggeplommer (du har 8 eggeplommer igjen hvis du lager marengsbunn etter oppskrift her på siden). 2,5 dl fløte
Lettpisk fløten, og vend forsiktig inn den avkjølte sjokoladeblandingen. Når sjokoladen er smeltet heller du den oppkokte fløteblandingen i den smeltede sjokoladen, mens du rører forsiktig med en slikkepott